Κόμματα Τελευταία Νέα

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης για την Κουμουνδούρου και για το παράρτημα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Ξάνθη

         Για την Κουμουνδούρου και για το παράρτημα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Ξάνθη το σημείο της «αιώνιας επιστροφής» είναι οι νεκροί της πανδημίας. Έχετε κάνει τις Μ.Ε.Θ. το προνομιούχο πεδίο της ταξικής πάλης. Εδώ και δύο μέρες έχετε για σημαία σας την επιστημονική έκθεση Τσιόδρα- Λύτρα που τι κάνει; Τεκμηριώνει το αυτονόητο, δηλαδή πως το Ε.Σ.Υ. δεν αντέχει στην υψηλή πίεση, δηλαδή αυτό που σας είπαμε εμείς με την κατακλείδα του προηγούμενου δελτίου τύπου: «Άλλες τόσες Μ.Ε.Θ. να διαθέταμε με τέτοια υπονόμευση κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης θα ήταν γεμάτες».

             Αντί να ασχοληθείτε λοιπόν με τις αιτίες που οδηγούν τους συμπολίτες μας στις Μ.Ε.Θ., επενδύετε στους νεκρούς της πανδημίας αποσκοπώντας σε μια μακροπρόθεσμη φθορά της κυβέρνησης. Μιας πανδημίας που δεν λέει να κοπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο, σίγουρα όχι με ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης. Είστε η μοναδική πολιτική δύναμη παγκοσμίως που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για έξοδο από την υγειονομική κρίση υιοθετώντας, και είναι λυπηρό για την Ελλάδα, επικίνδυνες και ανούσιες ρητορικές.

             Οι πολίτες όμως γυρνούν την πλάτη σε μια τέτοια πολιτική τακτική, που χρησιμοποιεί την πανδημία με μοναδικό γνώμονα την κομματική εκμετάλλευση του πόνου και της αγωνίας των ανθρώπων. Δίνουν την απάντησή τους μέσω της καθήλωσης των ποσοστών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Αλέξη Τσίπρα σε ποσοστά κατά πολύ χαμηλότερα ακόμα και από αυτά των εκλογών του 2019. Οι πολίτες δεν ανταποκρίνονται ούτε στη ρητορική των υψηλών τόνων, ούτε στους ακραίους χαρακτηρισμούς, ούτε στην προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος οργής και αγανάκτησης.

             Λαϊκιστές μια ζωή, έτσι και τώρα φωνάζετε για τη μετατροπή του Νοσοκομείου Ξάνθης σε κέντρο υγείας, όπως και παλιότερα φωνάζατε για το κλείσιμο του Τελωνείου Ξάνθης μέχρι που πήρατε την επίσημη απάντηση του αρμοδίου φορέα ότι δεν υφίσταται θέμα παύσης λειτουργίας οργανικών μονάδων της Τελωνειακής Υπηρεσίας. Δώστε στους πολίτες της Ξάνθης επίσημα στοιχεία για αυτή σας την τοποθέτηση. Εάν δεν τα έχετε ζητήστε συγνώμη και μην τους παραπληροφορείτε.

             Η κοινωνία δε φαίνεται να ψάχνει αόρατες ελπίδες αλλά μια σιγουριά για έξοδο από το τούνελ, την οποία μόνο η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να εγγυηθούν.

             Η Κυβέρνηση δε θα επιτρέψει να επανέλθει ο λαϊκισμός.  

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα