fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

ΜΟΝΟ ο Τσέπελης θα μπορούσε !!! Άνοιξε σήμερα η πισίνα της Ξάνθης!!! Μπήκε νερό ΟΛΑ ΈΤΟΙΜΑ!!! (βίτνεο)

Τελική ευθεία και τελικές δοκιμές για την επαναλειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 μιας και άρχισε μετά από 11 χρόνια να γεμίζει ξανά η μεγάλη πισίνα στο κολυμβητήριο !

Στον σημείο βρέθηκε το μεσημέρι ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης μαζί με τους συνεργάτες του για να παρακολουθήσει και τις τελικές δοκιμές, αλλά να δώσει και το έναυσμα για την πλήρωση της δεξαμενής που θα κρατήσει τουλάχιστον 10 μέρες μιας και η ποσότητα νερού είναι τεράστια.

Το επόμενο δεκαήμερο μάλιστα θα ολοκληρωθούν και όλες οι εκκρεμείς απαραίτητες διαδικασίες (δόκιμες και έλεγχοι όλων των εγκαταστάσεων) τακτοποίηση περιβάλοντος χώρου ώστε και με την έλευση του νέου έτους να γίνει και η παράδοσή των εγκαταστάσεων στους συλλόγους και στο κοινό.

σ.ε. Η αλήθεια είναι ότι (μιας και είδα από κοντά όλη την διαδικασία αυτούς τους μήνες) ΜΟΝΟ ο Τσέπελης θα μπορούσε να ανοίξει την πισίνα… κανείς άλλος… (Και θα δουλεύει μάλιστα και με άδεια λειτουργίας κάτι που δεν είχε ποτέ έως σήμερα!!!!).

Σχετικά Άρθρα