fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ! Μια συγκινητική ιστορία, γυρισμένη στο γηροκομείο της Μητρόπολης Ξάνθης (βίντεο)

Μ. Πουσπουρίκας: Υλοποιήσαμε την πρόταση του Μητροπολίτη Ξάνθης. Τα γράμματα της αλφαβήτου είναι για τα παιδιά και όχι για τις παραλλαγές του ιού

Με τον Διευθυντή της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητρόπολης Ξάνθης κ. Μιχάλη Πουσπουρίκα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν οι δημοσιογράφοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης στην σημερινή Ενημερωτική Εκπομπή του Σταθμού, με αφορμή το έξυπνο και ιδιαίτερο μήνυμα ευαισθητοποίησης, που παρήγαγε η δομή για να υποστηρίξει τον Εμβολιασμό.

Ο Διευθυντής της δομής αποκάλυψε ότι η όλη ιδέα του μηνύματος υποστηρίχθηκε από Ξανθιώτες επαγγελματίες που είναι οι καλύτεροι στο είδος και υλοποιήθηκε επίσης από Ξανθιώτες, σημειώνοντας ότι το έμψυχο δυναμικό της Ξάνθης είναι αξιόλογο σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να το ανακαλύπτεις και να το αξιοποιείς ανάλογα.

“Η βούληση του Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα ήταν να επιλέξουμε έναν τρόπο που να έχει απήχηση ώστε να λειτουργήσει θετικά στο να πεισθούν και όσοι ακόμη δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, σημείωσε ο Μιχάλης Πουσπουρίκας, τονίζοντας οτι “κινηθήκαμε άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση και δημιουργήσαμε το μήνυμα που έχετε στις οθόνες σας”

Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που έχει αισθητική και τεχνικές πρωτοπορίες, ενώ το σενάριο δημιουργεί τις προϋποθέσεις της θετικής συγκινησιακής φόρτισης αναδεικνύοντας τη σημασία του Εμβολιασμού για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Τι αναφέρει η δομή

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!

Εμείς που από την αρχή της πανδημίας παλέψαμε με τον θανατηφόρο ιό και καταφέραμε με ότι διαθέταμε να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους μας, και το πετύχαμε πλήρως, σας λέμε ότι το Εμβόλιο είναι το μόνο φως προς την ελευθερία!

Φτιάξαμε αυτό λοιπόν το σποτ, τούτες τις άγιες μέρες, ώστε να συνεισφέρουμε και μεις στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Η κα Φωτούλα και ο Γιαννάκης σας προτείνουν να κάνετε το αυτονόητο ώστε η ΑλφαΒήτα να κρατήσει την αξία που ξέρουμε και οχι να ονοματίζει τις μεταλλάξεις του κορονοϊού.

Σχετικά Άρθρα