fbpx
ΚόμματαΤελευταία Νέα

Νέα απάντηση της ΝΟΔΕ Ξάνθης στον τοπικό Σύριζα

          Κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης σταματήστε να παράγετε ανώφελο θόρυβο που προκαλεί μόνο σύγχυση και παραπληροφόρηση  στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας. Σταματήστε την κορωνοκαπηλεία και την υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας εξόδου από την παγκόσμια υγειονομική κρίση και των επιπτώσεων αυτής, όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στην οικονομία.

          Τα μέτρα που παίρνει και τα όπλα που εξασφαλίζει η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της πανδημίας, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσής της, τα παρέχει απλόχερα σε όλους τους πολίτες αλλά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα υπονομεύει. 

          Σήμερα τρία είναι τα σημαντικά όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Υπονομεύσατε και τα τρία από την πρώτη στιγμή:

•         Πρώτο όπλο: Εμβολιαζόμαστε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, να μη νοσήσουμε βαριά, να μην κινδυνεύσουμε, αλλά και για να μην μεταδώσουμε τον ιό στο περιβάλλον μας και γενικότερα στην κοινότητα.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
   
          Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η προσπάθεια της Κυβέρνησης αφενός να προμηθευτεί εγκαίρως τα εμβόλια, αφετέρου να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα όπως αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη, λαμβάνοντας διθυραμβικά σχόλια σε διεθνές επίπεδο, για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα εμβόλια ήταν «ανύπαρκτα» και «εμπόριο ελπίδας».

•         Δεύτερο όπλο: Κάνουμε όλοι- εμβολιασμένοι και μη-συστηματική χρήση του testing, προκειμένου να ξέρουμε ποια είναι η κατάστασή μας, αλλά και για να μη μεταφέρουμε άθελά μας τη λοίμωξη στο περιβάλλον μας.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

           Για τέσσερις μέρες ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έριχνε λάσπη στην Κυβέρνηση, αμφισβητούσε τη χρησιμότητα των αυτοδιαγνωστικών τεστ και μιλούσε για «φωτογραφικό διαγωνισμό της Κυβέρνησης για τα self tests», ισχυριζόμενος ότι η εταιρία Siemens έχει αναλάβει την προμήθειά τους. Μετά την κατάρρευση των fake news, μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία δε συμμετείχε στο διαγωνισμό, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εν μέσω πανικού παραδέχτηκε ότι η παρέμβασή του ήταν άστοχη χωρίς όμως να δικαιολογήσει τον αντίκτυπο στην κοινωνία.


•          Τρίτο όπλο: Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας, κυρίως τη χρήση μάσκας που είναι υποχρεωτική, τόσο σε κλειστούς όσο και ανοιχτούς χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

           Σαμποτάροντας ακόμη και τα περιοριστικά μέτρα σε μια περίοδο που όχι μόνο το Ε.Σ.Υ. αλλά και όλος ο ελληνικός λαός έδινε και εξακολουθεί να δίνει μάχη για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υποκινούσε, συμμετείχε και καλούσε σε διαδηλώσεις, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης φτάνοντας στο σημείο να υποδαυλίζει κινητοποιήσεις ακόμη και υπέρ του αρχιεκτελεστή της 17Ν, Κουφοντίνα με τον κ. Τσίπρα να δηλώνει πως δέχεται το ρίσκο από τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια.

           Καθίσταται λοιπόν προφανές ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επενδύοντας στην προσπάθεια να διαρραγεί η σχέση των πολιτών με την πολιτεία όχι μόνο δε στηρίζει την εθνική προσπάθεια εξόδου από την παγκόσμια υγειονομική κρίση αλλά αντιθέτως την υπονομεύει αποθαρρύνοντας ανοιχτά όσους συμπολίτες μας επηρεάζονται από διάφορες ανυπόστατες θεωρίες από το να προσέλθουν να εμβολιαστούν.

           Άλλες τόσες Μ.Ε.Θ. να διαθέταμε με τέτοια υπονόμευση κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης θα ήταν γεμάτες.

Ο Υπεύθυνος Τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα