Κόμματα Τελευταία Νέα

Αλ. Νταμπουρατζής σε Συριζα Ξάνθης: Με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης «πήρε φωτιά» η πλατφόρμα εμβολιασμού

            Εδώ και ένα μήνα η Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου έκδοσης ανακοινώσεων σχετικά με το θέμα της πανδημίας, των εμβολιασμών και της λειτουργίας του Ε.Σ.Υ. ακολουθώντας τις ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα για ανάληψη πρωτοβουλιών επί του θέματος. Το έστω και όψιμο ενδιαφέρον σας θα μπορούσε να εκληφθεί ως θετικό αν ο πρότερος βίος ήταν «έντιμος» ως προς τη στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο μείζονος σημασίας θέμα της δημόσιας υγείας.

              Κάνοντας μια ανασκόπηση αυτής της περιόδου της κρίσης στη δημόσια υγεία, βρίσκει κανείς παρεμβάσεις, θέσεις και τοποθετήσεις που αποδομούν το αφήγημα του όψιμου ενδιαφέροντός σας αλλά παράλληλα αναδεικνύουν πως επί δύο ολόκληρα χρόνια αρνείστε την πραγματικότητα και διαφωνείτε με όλα.

              Ήταν πολιτική επιλογή σας κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης να μετατραπεί η πανδημία σε πεδίο αντιπολιτευτικής δράσης. Η διφορούμενη στάση του κ. Τσίπρα και το κλείσιμο του ματιού στους ανεμβολίαστους, οι επιθέσεις του κ. Πολάκη στην επιστημονική επιτροπή και οι δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου ότι η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά εν αντιθέσει με την κανονικότητα που δεν είναι ποτέ ευκαιρία, είναι μερικά ενδεικτικά παραδείγματα αυτής της επιλογής σας.

              Όσο κι αν επιχειρείτε κύριοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης την αποδόμηση της Κυβέρνησης και την καλλιέργεια ενός κλίματος αγανάκτησης και οργής στην τοπική κοινωνία πέφτετε έξω. Όχι μόνο δε δημιουργείται κύμα αντίδρασης αντιθέτως με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης «πήρε φωτιά» η πλατφόρμα εμβολιασμού. Από τις 30 Νοεμβρίου 2021 έχουν χορηγηθεί 150.000 πρώτες δόσεις εκ των οποίων οι 67.000 σε άτομα άνω των 60. Επιπλέον, στις 6 Δεκεμβρίου 11.000 πολίτες άνω των 60 έκλεισαν ραντεβού για την πρώτη δόση σε σύνολο 28.000 πρώτων δόσεων, ενώ οι αναμνηστικές δόσεις ανήλθαν σε 1.095.944.

             Είναι δε τόσο μεγάλο το θράσος σας που στην τελευταία ανακοίνωσή σας, ως φωτεινοί παντογνώστες, υπεισέρχεστε στην εξέταση τεχνικών και επιστημονικών θεμάτων εκτός αρμοδιότητος σας σχετικά με τη λειτουργία των Μ.Ε.Θ., εσείς που φεύγοντας παραδώσατε 500 ΜΕΘ όλες κι όλες.

             Κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης σύμφωνα και με τα λεγόμενα του πρώην Υπουργού σας, κ. Βερναρδάκη, δεν πείθετε τους πολίτες και την κοινωνία ότι μπορείτε για κάτι καλύτερο. Η εικόνα σας είναι «θολή».

Ο Υπεύθυνος Τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα