Δράμα

Πόλος έλξης η Ονειρούπολη Δράμας για τις φετινές γιορτές

H Ονειρούπολη στη Δράμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα και το 2021 κάνει το come back, μετά την περσινή «απουσία» λόγω της πανδημίας.

Μετά την περσινή «απουσία» που προκάλεσε η πανδημία, το χωριό του Αη Βασίλη, η «Ονειρούπολη», επιστρέφει προσαρμοσμένη όμως στα σημερινά δεδομένα για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Η Ονειρούπολη είναι έτοιμη και σε λίγες ημέρες θα ανοίξει τις πύλες της για 17η χρονιά, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της. Από τις 5 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2022, η πιο παραμυθένια πόλη, θα ανοίξει τις πύλες της για ένα φανταστικό ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων.

Για 17η φορά στην πόλη της Δράμας οργανώνεται και φέτος το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας, με μία σύνθεση πολλών δράσεων όπως: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφος, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό σκηνικό.

Ο πόλος έλξης στη μακεδονική πόλη, που κάθε χρόνο επισκέπτονται χιλιάδες οικογένειες από ολόκληρη τη χώρα, φέτος μάλιστα θα έχει και την υπογραφή της Disney, καθώς η εταιρία που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει δράσεις και θα δούμε τους αγαπημένους ήρωες στα σπιτάκια του παραμυθιού και του παιχνιδιού.

Μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας ότι στα θεματικά πάρκα για τα Χριστούγεννα θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι, ή πολίτες με πιστοποιητικό νόσησης, ενώ τα παιδιά θα πρέπει να έχουν self test 24ώρου.

Σχετικά Άρθρα