Κύριο Θέμα Οικολογία Τελευταία Νέα

Μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου στον τομέα του φυσικού αερίου

Ιδιαίτερης σημασίας για τη χώρα μας -για την αναπτυξιακή της πορεία, την αναβάθμιση του γεωπολιτικού αποτυπώματός της και την επανατοποθέτησή της στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη- αποτελεί η συνεχής διεύρυνση της ενεργειακής συνεργασίας με την  Αίγυπτο. Η στρατηγική αυτή είχε συμφωνηθεί στη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου το Νοέμβριο του 2020, και έκτοτε έχουν γίνει πολύ καθοριστικά και συγκεκριμένα βήματα.

  • Μετά τη συμφωνία ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών που υπεγράφη τον περασμένο Οκτώβριο, υπεγράφη Μνημόνιο Κατανόησης για τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου στον τομέα του φυσικού αερίου.
    • Προβλέπει την επέκταση της διμερούς ενεργειακής συνεργασίας στους τομείς της εμπορίας LNG, της εξερεύνησης και παραγωγής φυσικού αερίου και της προοπτικής διασύνδεσης των συστημάτων φυσικού αερίου των δύο χωρών, με την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού.
  • Πέρα από την ενεργειακή τους σημασία, οι σχέσεις αμοιβαίας ειλικρινούς συνεργασίας, στο πλαίσιο της διεθνούς νομιμότητας, συμβάλλουν στην ευημερία και την ασφάλεια των λαών της Μεσογείου.

Υπηρεσία Αίτησης Σύνδεσης για το Φυσικό Αέριο που ήρθε στην Ξάνθη

Θέλετε να βάλετε το Φυσικό Αέριο στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας αλλά η διαδικασία σύνδεσης σας φαίνεται περίπλοκη, ή έχετε απορίες για την διαδικασία; Μην ανησυχείτε! Το Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης – Επίσημος Συνεργάτης του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας, αναλαμβάνει για εσάς, όλη τη διαδικασία της σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!!!

Μάθετε και για το πρόγραμμα χρηματοδότησης και δωρεάν τεχνικής κάλυψης λέβητα στέλνοντας PM!

1. Αίτηση σύνδεσης

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της αίτησης σύνδεσής σας με το δίκτυο φυσικού αερίου και παρακολουθούμε εμείς την πορεία της, ώστε να σας παρέχουμε την πιο ξέγνοιαστη εμπειρία! (Υπηρεσία Δωρεάν)

2. Εγκατάσταση και ενεργοποίηση

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την μελέτη, κατασκευή κεντρικής παροχής, προμήθεια και εγκατάσταση λέβητα και σύνδεση με τα καλοριφέρ σας και τα ζεστά νερά χρήσης. Διαθέτουμε εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες και συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου με ασφάλεια και αξιοπιστία.

3. Επιλογή προγράμματος Φυσικού Αερίου

Εξετάζουμε μαζί τις ανάγκες σας για να βρούμε το πρόγραμμα Φυσικού Αερίου που σας καλύπτει πλήρως (πάροχος Φυσικό Αέριο Ελλάδος).

Για να αποκτήσετε την υπηρεσία, απλά καλέστε μας στο τηλ. 2541600699 ή 6947267737 ή στείλτε εδώ PM με τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, Επίσημος Συνεργάτης για την Ξάνθη Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας. Τηλ. 2541600699 – 6947267737.

Σχετικά Άρθρα