Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Άθλος: Το Πρώτο ενεργειακά πράσινο κολυμβητήριο της χώρας έγινε στην Ξάνθη!!! (βίντεο)

Έναν πραγματικό άθλο επιτέλεσε ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, οι συνεργάτες του στον συνδυασμό και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Ξάνθης  με την ανακαίνιση και επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου μας.

Χθες άναψαν τα φώτα Led στο εσωτερικό της πισίνας αλλά και στον αύλιο χώρο και με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λαμπτήρες Led είναι ΔΩΡΕΑ της εταιρίας DASTERI  και η αντικατάστασή τους θα επιφέρει μείωση κόστους λειτουργίας κατά 85% από ότι με τους συμβατικούς προβολείς.

Το κολυμβητήριο είναι στο τελικό στάδιο των δοκιμών και από Δευτέρα θα γεμίσει και η μικρή πισίνα ενώ οι εργασίες αναμένετε να ολοκληρωθούν εντός του Δεκεμβρίου.

Δήμαρχος Ξάνθης : Εκσυγχρονισμός και σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 85% – Δωρεά της εταιρείας DASTERI SYSTEMS AE στον Δήμο Ξάνθης η προμήθεια και εγκατάσταση  των φωτιστικών σωμάτων LED στο Δημοτικό Κολυμβητήριο 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες του Δημάρχου προς όλους τους εργαζόμενους στα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης  και τους προϊσταμένους των τμημάτων τους

Σας συγχαίρω για αυτό το αποτέλεσμα, δήλωσε ο κ. Τσέπελης και επεσήμανε πως με την ενότητα  και την αποφασιστικότητά που τους διακρίνει,  κατάφεραν να κάνουν πράξη το αυτονόητο για την κοινωνία που είναι να προσφέρουν έργα και υποδομές που θα αναβαθμίζουν και θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.  

Πλεονεκτήματα φωτισμού μέσω  LED

Μερικά από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του φωτισμού μέσω  LED είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών σωμάτων, η ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, η εξαιρετική ποιότητα φωτισμού με ομοιομορφία  και η εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να φτάσει σε και το  85%.  Επίσης οι προβολείς LED δεν αναπτύσσουν μεγάλη θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται το περιβάλλον θερμοκρασιακά. Τέλος ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός LED ενισχύει το αθλητικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα