Αγγελίες Τελευταία Νέα

Ξάνθη: Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα 140 τ.μ. χτισμένη σε οικόπεδο 4,5 στρέμματα

Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα 140 τ.μ. περίπου με 3 κρεβατοκάμαρες, στην περιοχή του LeChalet κτισμένη σε οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων.

Η οικία αποτελείται από 3 επίπεδα αναπτυγμένα κάθετα και οριζόντια.

Στο κεντρικό επίπεδο έχει ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι 50 τμ. περίπου με ενεργειακό τζάκι, μεγάλη μπαλκονόπορτα και ανοίγματα περιμετρικά.

Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει κουζίνα με χώρο για τραπέζι, ένα WC με ντουζιέρα και ένα δωμάτιο. Από αυτό το επίπεδο υπάρχει επιπλέον είσοδος -έξοδος της οικίας πέραν της κεντρικής.

Στο τρίτο επίπεδο υπάρχουν, ένα μεγάλο δωμάτιο που λειτουργεί σαν υπνοδωμάτιο και έχει μπροστά μεγάλη βεράντα περίπου 20 τ.μ. με θέα νότια προς τη θάλασσα, δυτικά την Ξάνθη και βόρεια την οροσειρά της Ροδόπης. Επίσης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα, ένα αποθηκάκι και ένα επιπλέον δωμάτιο το οποίο οδηγεί σε επιπλέον μπαλκόνι με θέα που εκτείνεται από βόρεια την οροσειρά της Ροδόπης, ανατολικά το LeChalet και δυτικά στο γήπεδο Πηγαδίων Ξάνθης.

Σε όλα τα παράθυρα – πορτοπαρπαθυρα υπάρχουν σίτες και τα κουφώματα είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Υπάρχει εξωτερικά λεβητοστάσιο με δυνατότητα 2 καυστήρων πετρελαίου και ξύλου υψηλής τεχνολογίας.

Στην αυλή υπάρχει γκαζόν και δέντρα στον κήπο, μεγάλη αποθήκη, μπάρμπεκιου κλεισμένο με τζάμια και σίτες, ξεχωριστός χώρος για μπαχτσέ, και πολλά καλλωπιστικά φυτά στην αυλή.

Τιμή 480 ευρώ / μήνα.

Πληροφορίες Σταύρος Καρυπίδης 6947267737

loading...

Σχετικά Άρθρα