fbpx
ΚόμματαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Διάγγελμα Μητσοτάκη σήμερα για την πανδημία: Κάλεσμα σε εμβολιασμό με «ανοιχτή» οικονομία

Η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε έξαρση και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα Πέμπτη (18/11).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ταξίδι του στην Μεγάλη Βρετανία και το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα που ανακινήθηκε και επισήμως πλέον, θα μιλήσει στον ελληνικό λαό για τις εξελίξεις με τη νέα έξαρση του κορονοϊού.

Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και ραγδαίες και πλέον η Ελλάδα μετρά χιλιάδες κρούσματα κάθε μέρα, όπως και δεκάδες νεκρούς που προκαλούν ανησυχία σε όλους.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτρέψει τους πολίτες που ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί να κλείσουν άμεσα ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο. Ενώ παράλληλα για όσους έχουν εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις θα προτρέψει να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μητσοτάκης: Πρέσινγκ σε ανεμβολίαστους και πρόγραμμα εμβολιασμού 

Θα τονίσει ο Ελληνας πρωθυπουργός στον λαό την ανάγκη να προχωρήσει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα εμβολιασμού, όπως και θα υπερτονίσει την μεγάλη προσπάθεια όλων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Η κατάσταση και στην Ελλάδα, όπως και σε όλη την Ευρώπη είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται η προσπάθεια όλων για να περιοριστεί η έξαρση της πανδημίας αυτό τον χειμώνα με τις μεταλλάξεις του ιού να δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα και να διευκολύνουν την εξάπλωση.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση αποκλείονται από κυβερνητικές πηγές νέα οριζόντια μέτρα ενόψει Χριστουγέννων και αυξάνεται το πρέσινγκ στους ανεμβολίαστους. Κάτι που σημαίνει ότι στις γιορτές δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε εσωτερικούς χώρους.

Αντίδραση Τσίπρα στο διάγγελμα του Μητσοτάκη: «Ως εδώ η κοροϊδία – Θα μιλήσω στα ΜΜΕ»

Με ανάρτησή του μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας έκανε γνωστό πως την Πέμπτη (18/11) μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την πανδημία θα παραχωρήσει δημόσιο μήνυμα σε όλα τα ΜΜΕ. «Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία. Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ», έγραψε.

Σχετικά Άρθρα