Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA2021 στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας &Θράκης συμμετέχει και φέτος στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2021 που πραγματοποιείται από 12 έως 14Νοεμβρίου 2021.

Η Philoxenia αποτελεί διαχρονικά την ετήσια συνάντηση του τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών της Ελλάδας και πολλών άλλων χωρών από όλο τον κόσμο, έχει διεθνή ακτινοβολία και μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η Περιφέρειά μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, που ως κεντρικό άξονα έχει το 12μηνο τουρισμό προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου μας και την πλούσια πολιτιστική παράδοση, καθώς και τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης που αναζητά νέους παρθένους προορισμούς. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στον τουρισμό πόλης και τα αγροδιατροφικά προϊόντατης περιοχής, ενώπερίοπτη θέση στο περίπτερό μας έχει ο χάρτης που τονίζει την σημαντική γεωγραφική μας θέση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις Παρευξείνιες χώρες, με στόχο την περαιτέρω προσέλκυση ταξιδιωτών λόγω και της άμεσης γειτνίασης με μεγάλες τουριστικές αγορές.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Περιφέρειά μας θα καλωσορίσει όλους τους επίσημους προσκεκλημένους των εγκαινίων της Philoxeniaέλληνες και ξένους, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική του τόπου μας στο Φουαγιέ του ΒελίδιουΠολιτιστικού Κέντρου την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 07:00 το απόγευμα.

Το περίπτερο της Περιφέρειας βρίσκεται στο Περίπτερο15, Stant11a και θα λειτουργεί κατά τις ώρες της έκθεσης:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11: 10:00 – 22:00, 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11: 10:00 – 22:00
            ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11: 16:00-22:00
           

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Περιφέρειά μας.

Σχετικά Άρθρα