Κύριο Θέμα Λάσπη Τελευταία Νέα

Τεράστια η επιτυχία του προγράμματος ενημέρωσης και εμβολιασμού του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη!!! Τελευταίος ο “λαλίστατος” και εναγκαλισθής με το Σύριζα, Γ. Τσιτιρίδης

Δυο επιτυχημένα προγράμματα ενημέρωσης του κοινού σχεδίασε και εφάρμοσε ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης στον Δήμο της Ξάνθης κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών με στόχο την προστασία των ευάλωτων πληθυσμών και τον εμβολιασμό. Και την τεράστια αυτή επιτυχία καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον νομό Ξάνθης που δημοσιεύσαμε χθες και δείχνουν ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού του Δήμου Ξάνθης περίπου 80%!!!!!

Την ίδια ώρα ο “λαλίστατος” για τα Κέντρα Υγείας και εναγκαλισθής με το Σύριζα Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης καταγράφει στον δήμο του το μαύρο ποσοστό εμβολιασμού του 17,74%. Καλά τα λόγια και τα σαλτανάτια κ. Δήμαρχε και οι αποκλεισμοί των δρόμων (σαν το 1950) αλλά ο πληθυσμός σου είναι εκτεθειμένος στην πανδημία και κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό….

σ.σ. Η αλήθεια είναι ότι ίσος θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις να ΑΝΑΓΝΩΡΗΖΕΙΣ το πρόβλημα και όχι να το αμφισβητείς και στην συνέχεια να αρχίσεις να ακούς τους ανθρώπους που σε συμβούλευσαν όλο αυτό τον καιρό της πανδημίας, αλλά δεν τους άκουγες όταν σου έλεγαν για θέματα ενημέρωσης του κοινού… και δεν εννοώ φυσικά εμένα, αλλά φίλους σου καρδιακούς που σου τα είπαν… αλλά εσύ κοιτούσες ΑΛΛΟΥ!!! (Με δημόσιες σχέσεις δουλειά δεν γίνεται).

Σχετικά Άρθρα