Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης ανακοίνωσε την συμπόρευση με τον Περιφερειάρχη Χρ. Μέτιο

Πριν λίγο ανακοινώθηκε κι επίσημα η συμπόρευση του Περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Αμοιρίδη με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο. Δείτε τι έγραψε ο Μιχάλης:

«Σας ζητώ να πούμε όχι σε όλους αυτούς τους νέους διχασμούς. Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της Ν.Δ. ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.Σε αυτό το πνεύμα και η συνάντηση και συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη κο Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο βρεθήκαμε την Παρασκευή, όχι απλώς σαν δύο παλιοί συνεργάτες που θα ξαναπορευτούν μαζί, αλλά για να επιβεβαιώσουμε ότι ο δεσμός που μας ενώνει, είναι ο δεσμός μίας πολιτικής παράταξης, μίας ευρύτερης οικογένειας στην οποία ανήκουμε, με κοινές αρχές, αντιλήψεις και αξίες.

Λέμε όχι στο διχασμό και κοιτώντας μπροστά θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά.Κοινή πεποίθηση είναι ότι η κοινωνία επιθυμεί πολιτικές που βασίζονται στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια για την παραγωγή έργου. Αυτός είναι ο δρόμος που θα πορευτούμε και σε αυτόν είναι ευπρόσδεκτοι όλοι. Απόψεις διχαστικές, διαχωριστικές γραμμές, εμμονές, ανήκουν στο παρελθόν και είναι έξω από την αξιακή και ιδεολογική μας σκέψη.

Σχετικά Άρθρα