Κόμματα Τελευταία Νέα

Το μήνυμα του Κυριάκου στην εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Συγχαίρω τον Ερυθρό Σταυρό για την διαχρονική προσφορά του στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Είναι το συνώνυμο της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Συγχαίρω επίσης τον Θοδωρή Κυριακού καθώς ο όμιλος ΑΝΤ1 και ο πρόεδρός του για μια ακόμη φορά κινητοποιήθηκαν δείχνοντας ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα, όπως η βοήθεια στους πυρόπληκτους. Μια πρωτοβουλία που ήρθε να συμπληρώσει τα μέτρα που έλαβε το κράτος.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο προσκλητήριο του ΑΝΤ1 και πολύ σημαντικό το ποσόν που διατέθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για να επιτελέσει το έργο του στο πλευρό της πολιτείας για την επούλωση των πληγών από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ για την βράβευση αλλά κυρίως για τη συνεισφορά τους, τους εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ. από όλη την Ελλάδα, για τη θαρραλέα και πολύ σημαντική προσφορά τους στα πύρινα μέτωπα της χώρας. Η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον εθελοντισμό και στην κινητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, θα αναρτηθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά στον εθελοντισμό.

Θερμά συγχαρητήρια στον Ερυθρό Σταυρό, τον Θοδωρή Κυριακού και στους εθελοντές για τη βράβευσή τους.

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη στο δρόμο της κοινωνικής προσφοράς.

Σχετικά Άρθρα