Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Έτοιμη η προσχώρηση του Μιχάλη Αμοιρίδη στον συνδυασμό Μέτιου (Καταρρέει ο Τοψίδης)

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης κ. Μιχάλη Αμοιρίδη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της Ξάνθης και ευρύτερα της Περιφέρειαςκαι κοινή υπήρξε η διαπίστωση για τη σημασία της συνεργασίας και της συνεννόησης για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της περιοχής.

Οι κύριοι Μέτιος και Αμοιρίδης συμφώνησαν να έχουν επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα, χωρίς ωστόσο ο κ. Αμοιρίδης να αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στη Διοίκηση της Περιφέρειας.

σ.σ. Την ίδια ώρα ο Χρ. Τοψίδης δεν μπορεί να μαζέψει ούτε τα κομμάτια του μετά την μεθοδευμένη αποσύνθεση του συνδυασμού του από το περιβάλλον του Κυριάκου (βλέπε Νέζης)… και αυτό όταν προσπαθούσα να το εξηγήσω σε κάποιους για την δύναμη που έχει ο χώρος του Κυριάκου στην περιοχή με ειρηνεύονταν και έλεγαν “Ποιος είναι ο Νέζης εμείς κάνουμε κουμάντο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”… και το φάγανε το “πολιτικό ξύλο”… με βρεγμένη μάλιστα σανίδα… Σ.Κ.

Σχετικά Άρθρα