Τελευταία Νέα

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης στις 20 Οκτωβρίου

Η πεντηκοστή πέμπτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους θα πραγματοποιηθεί στην φιλόξενη αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης-Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία) την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου,  από τις 09:30πμ έως τις 14:00μμ. , ενημερώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ΄.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.

– Όσοι έχουν εμβολιαστεί με σκεύασμα Pfizer/BioNTech ή Moderna μπορούν να αιμοδοτήσουν επτά ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

-Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα AstraZeneca ή Johnson & Johnson μπορούν να αιμοδοτήσουν είκοσι οκτώ ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

Τέλος , ενημερώνει όσους δεν τους εξυπηρετούν οι ώρες των εξωτερικών αιμοδοσιών, ότι ο μόνος τρόπος για να αιμοδοτήσουν είναι η προσέλευσή τους στη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με το πρωινό ωράριο από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:30πμ με 14:00μμ, και επίσης κάθε Δευτέρα απόγευμα από τις 17:30μμ έως τις 19:30μμ και κάθε Πέμπτη πλέον από τις 17:30μμ έως τις 20:00μμ.

Σχετικά Άρθρα