Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις της Ξάνθης και νέους επιστήμονες

Πρόσκληση

Καλούνται

  • επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης νέων προϊόντων
  • νέοι επιστήμονες οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στη διαχείριση καινοτομιών και την ανάπτυξη νέων προϊόντων

να συμμετέχουν σε ένα δυναμικό πρόγραμμα απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη διαχείριση καινοτομίας, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την επιχειρηματικότητα!

Το Xanthi Tech Lab σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία προσκαλεί επιχειρήσεις της Αν. Μακεδονίας και Θράκης να συμμετέχουν, εντελώς δωρεάν στο πρόγραμμα «Ταχύρυθμη ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για υφιστάμενα προϊόντα» προκειμένου να αναπτύξουν α) στρατηγικές βελτίωσης υφιστάμενων προϊόντων ή/ και β) νέα και καινοτόμα προϊόντα.

Επίσης προσκαλεί νέους επιστήμονες να συμμετέχουν σε ομάδες εργασίες οι οποίες θα έρθουν σε άμεση επαφή με τις επιχειρήσεις προκειμένου να αναπτύξουν δεξιότητες στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων, να δικτυωθούν με τις επιχειρήσεις της περιοχής και να βιώσουν από κοντά το κόσμο του επιχειρείν. Κάθε ομάδα εργασίας και κάθε επιχείρηση θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένους μέντορες.  Στο πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει και ειδικά σεμιναριακά μαθήματα θα αναπτυχθούν σε συνεργασία με του μέντορες στοχευμένες ενέργειες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  1. Σε υφιστάμενες ή νεοφυείς επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι οποίες βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης νέων προϊόντων και επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμαπροκειμένου να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση ώστε να εισάγουν με επιτυχία νέα προϊόντα στις διεθνείς αγορές.
  • Σε νέους επιστήμονες, τελειόφοιτους φοιτητές προπτυχιακού ή αποφοίτους μεταπτυχιακού επιπέδου οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε ένα δυναμικό πρόγραμμα κατάρτισης, προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών, την κριτική τους σκέψη, τη δημιουργικότητά τους αλλά και να συνεργαστούν άμεσα με επιχειρήσεις αναπτύσσοντας το δίκτυο γνωριμιών τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 2 μήνες και θα περιλαμβάνει σεμιναριακά μαθήματα, συνεδρίες συμβουλευτικής καθοδήγησης (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως). Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (έως 21.10.2021):

ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (έως 21.10.2021):

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η πρωτοβουλία Ταχύρρυθμη Ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για υφιστάμενα προϊόντα υλοποιείται από το Xanthi Tech Lab και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Μηχανολογικού Σχεδιασμού ΔΠΘ. Το έργο χρηματοδοτείται από την Αμερικανική Πρεσβεία.

Επικοινωνία: Παρασκευή Δημητριάδου, Communication Officer

Τηλ. 2541079854, email: [email protected]

Σχετικά Άρθρα