Κόμματα Τελευταία Νέα

Μέλη του ΚΚΕ και λοιπά αριστερά “στοιχεία” κατά ανήλικων μαθητών

Από ότι φαίνεται ζούμε τον μεγάλο έρωτα του ΚΚΕ καθώς και των διάφορων αριστεροαναρχικών “στοιχείων” με την κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Γονείς και οι ίδιοι δεν ξεχνάμε τις καταλήψεις του παρελθόντος που μικρές ομάδες μαθητών με την παρότρυνση μερίδας αριστερών καθηγητών και γονέων, με το έτσι θέλω έκαναν καταλήψεις και έκλειναν τα σχολεία άνευ λόγου και αιτίας με αποτέλεσμα τα παιδιά που αγαπούσαν την μάθηση να μην μπορούν ακόμα και για εβδομάδες να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους. Τι άλλαξε και πλέον όλοι αυτοί δεν συντάσσονται με το μέρος των μαθητών στις καταλήψεις;

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών γεγονότων σε λύκειο της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στην οποία πρωταγωνίστησαν κυρίως τα στελέχη του ΚΚΕ και λοιπά αριστερά στοιχεία.

Αλήθεια με ποια ιδιότητα πήγαν τα μέλη του ΚΚΕ στο λύκειο;

Το λύκειο δεν έχει διευθυντή;

Ο διευθυντής δεν έχει διοικητικούς προϊσταμένους να απευθυνθεί αν χρειάζεται;

Αν διαπίστωσε κάτι το εγκληματικό, δεν μπορούσε να απευθυνθεί στα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας δηλαδή την εισαγγελία και την αστυνομία;

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Το συγκεκριμένο λύκειο τελούσε υπό κατάληψη επειδή οι μαθητές του αντιδρούσαν στα αυταρχικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα έχουμε κατάληψη σχολείου; Παλιά μου τέχνη, κόσκινο!

Τότε τι τους πείραξαν οι μαθητές;

Μήπως τους πείραξε που ο λόγος της κατάληψης ήταν τα αυταρχικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Μήπως φοβήθηκαν να μην πολλαπλασιαστούν οι καταλήψεις σχολείων και ναυαγήσουν τα σχέδια Μητσοτάκη για των εμβολιασμό των μαθητών, οπότε έπρεπε να προλάβουν τις εξελίξεις;

Πως τεκμηριώνεται ότι τα παιδιά του συγκεκριμένου λυκείου είναι φασίστες;

Και ποιος δίνει το δικαίωμα στα εγχώρια ΜΜΕ να αποκαλούν και να στιγματίζουν τα παιδιά του ελληνικού λαού ως φασίστες;

Μήπως έτσι τους βόλευε;

Μήπως έπρεπε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να δοθεί η αφορμή στις εξωσχολικές ομάδες της αριστεράς να πάνε στο λύκειο, να προκαλέσουν τους ανήλικους και ανώριμους μαθητές και να δημιουργήσουν επεισόδια; Kάτι που τελικά έγινε!  

Όπως κατά λέξη είπε εξωσχολικός εκπαιδευτικός που συμμετείχε στην ομάδα των αριστερών ροπαλοφόρων στο MEGA: “ … Μας κάλεσαν και οι συνάδελφοι.  …”. Δηλαδή οι καθηγητές του λυκείου δεν είχαν προϊστάμενο να απευθυνθούν εάν το έκριναν σκόπιμο; Μήπως νομίζουν ότι είναι μέλη ομάδας χούλιγκαν που καλούν τους φίλους τους να λύσουν τις διαφορές τους με ρόπαλα και μάλιστα εναντίον των ίδιων των μαθητών τους; Δεν κάνουν για καθηγητές! Έπρεπε να έχουν ήδη παραιτηθεί!   

Όπως είπε μαθητής σε κρατικό κανάλι: “Ήρθαν οι φοιτητές με ρόπαλα στο σχολείο και οι μέσα αντιδράσανε”.

Είδαμε όλοι μέσα από τα σχετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μια ομάδα εξωσχολικών ροπαλοφόρων κατευθύνονταν προς την είσοδο της αυλής του σχολείου προκαλώντας τους ανήλικους μαθητές, αποκαλώντας τους φασίστες! Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο λόγω και της ηλικίας τους τα παιδιά αντιδράσανε και τους πήρανε στο κυνήγι!

Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στην κυβέρνηση να στείλει τα ΜΑΤ, να γίνουν μόνο προσαγωγές ανήλικων μαθητών, προφανώς για εκφοβισμό, ενώ όλοι είδαμε ποιοι κρατούσαν τα ρόπαλα και ποιοι προκάλεσαν τα επεισόδια και να λήξει με αυτόν τον επεισοδιακό τρόπο η κατάληψη.

Επιτεύχθηκαν με αυτόν τον τρόπο και οι δύο στόχοι του εγχώριου πολιτικού συστήματος. Να σταματήσει η κατάληψη και να στιγματιστούν οι μαθητές του λυκείου ως φασίστες. Αυτό θα αποτρέψει τους μαθητές άλλων σχολείων να προχωρήσουν σε καταλήψεις για να μην στιγματιστούν ως φασίστες.

Και αυτή τη φορά κράτος και παρακράτος συνεργάστηκαν μια χαρά.

Γραφείο Τύπου “Εθνεγερσίας”

Σχετικά Άρθρα