Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Επίσημο: Αναβλήθηκε η συναυλία της Θεοδωρίδου στην Ξάνθη λόγω μέτρων κατά του κορονοϊού

Η προοδευτική αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και η προτεραιότητα που δίνεται στη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, τόσο από τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, όσο και από την κ. Θεοδωρίδου Νατάσα, μας οδήγησαν στην από κοινού απόφαση να ματαιώσουμε την προγραμματισθείσα αυριανή συναυλία (Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021) που θα διεξαγόταν στο Αθλητικό κέντρο του ΑΟΞ.

Η κ. Θεοδωρίδου, στέλνοντας μήνυμα αγάπης προς την Ξάνθη και τον κόσμο της, ζητά την κατανόηση του κόσμου για τη ματαίωση της συναυλίας καθώς αυτή αποφασίστηκε για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας – πρωτεύουσας αξίας όλων – και δηλώνει ότι, κατά προτεραιότητα, θα είναι κοντά μας όποτε της ζητηθεί.

Η ΠΕ Ξάνθης ευχαριστεί όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για τις κοπιώδεις προσπάθειες που κατέβαλαν για την προετοιμασία της συναυλίας, ευχαριστεί ιδιαίτερα το Κέντρο Πολιτισμού Ξάνθης και τον πρόεδρό του κ. Ασκαρίδη Ηλία για την αμέριστη βοήθεια που προσέφερε, τη διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου του ΑΟΞ για την παραχώρηση του γηπέδου και τέλος, ζητά την κατανόηση του κόσμου για την ανάγκη ματαίωσης της συναυλίας, της τελευταίας δράσης που είχε σχεδιαστεί στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ Via Egnatia.

  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ       ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχετικά Άρθρα