Κοινωνία Τελευταία Νέα

Σχολικό bazaar στη Ξάνθη, πάντα με ασφάλεια, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Επιστροφή στα θρανία με Χαμόγελο!


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά 

με ολοκαίνουργια προϊόντα και καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar που θα πραγματοποιήσει στο Εμπορικό Κέντρο Flamingo στη Ξάνθη, στις  23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2021. Ωράριο λειτουργίας: Πέμπτη και Παρασκευή 13:00-21:00, Σάββατο 9:00-14:00. 

Στο σχολικό bazaar οι επισκέπτες θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό,
μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές. 

Με την απόκτησή σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021,
στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, διατηρώντας τα ισχυρά του αντανακλαστικά και με αίσθημα ευθύνης στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.   

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε
στα τηλ. 210 3306140 ή 11040 (αστική χρέωση).

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», Τηλ. 2510-232616, email: [email protected]

Σχετικά Άρθρα