Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Αύριο: Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών κ.Σταϊκούρα στην Ξάνθη και στην Αλεξανδρούπολη

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη και στην Ξάνθη, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων και να συζητήσει μαζί τους για την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και τις προοπτικές της, τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Η επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών στην Αλεξανδρούπολη θα ξεκινήσει στις 09.00 με συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, στις 09.30, ο κ. Σταϊκούρας θα μεταβεί στο Δημαρχείο της πόλης, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ζαμπούκη.

Στις 10.15 ο Υπουργός θα επισκεφθεί τον Λιμένα της Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου.

Η επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα στην Αλεξανδρούπολη θα ολοκληρωθεί στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Αύριο το απόγευμα ο Υπουργός Οικονομικών θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου θα συναντηθεί στις 18.00 με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη στο Δημαρχείο.

Θα ακολουθήσει, στις 19.00, σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

Στις 20.00 ο κ. Σταϊκούρας θα μεταβεί στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο, μαζί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, υπέγραψε πρόσφατα, στο Υπουργείο Οικονομικών, μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΑΒ για την έρευνα, ανάπτυξη και βιομηχανική παραγωγή Αυτόνομου Εναέριου Οχήματος Πολλαπλών Χρήσεων (drone).

Σχετικά Άρθρα