Lifestyle Τελευταία Νέα

Κάνουμε την πρώτη φθινοπωρινή βόλτα στα μαγαζιά. Θα μας ακολουθήσετε;

Το φθινόπωρο αποτελεί μια νέα αρχή. Είναι η περίοδος που ξεκινάμε πολλές από τις δραστηριότητές μας. Επιστρέφουμε στις δουλειές, στα σχολεία ή σε ό,τι άλλο ο καθένας διαθέτει από τον ελεύθερο χρόνο του όπως π.χ. η γυμναστική, τα μαθήματα χορού ή ζωγραφικής. Μιας και σιγά σιγά λοιπόν επιστρέφουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, όσο οι καταστάσεις μας το επιτρέπουν, νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε και την εικόνα μας. Μια επίσκεψη λοιπόν στην AmericanStars είναι απαραίτητη. Ας δούμε τι μας προτείνει για τις εμφανίσειςμας.

Επιλέξτε γυναικεία φούτερ για το φθινόπωρο!

Είναι πολύ σημαντικό στην ντουλάπα μας να βρίσκουμε ρούχα που συνδυάζουν την άνεση και ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας εφόσον αυτές ταιριάζουν με το δικό μας στιλ. Στην κατηγορία γυναικείες μπλούζες μία από αυτές είναι το crop φούτερ. Μπορείτε να το βρείτε σε loose γραμμή που θα δώσει ένα athleisure ύφος στο ντύσιμό σας σε χρώματα όπως εκρού, ανθρακί ή λιλά. Το λεπτό του ύφασμά είναι ιδανικό για την εποχή.

Μια άλλη εναλλακτική αποτελεί τογυναικείο φούτερσε μακρύ μήκος για άνετες, χαλαρές και in fashion εμφανίσεις. Μπορείτε να το βρείτε σε απόχρωση της μπατίκ τεχνικής ή σε μοβ, ανθρακί και λιλά χρώμα. Διαθέτει κουκούλα και τσέπες που του προσθέτουν και χρηστική αξία. Το λεπτό ύφασμά του, το κατατάσσει στις ιδανικές επιλογές της εποχής.

Γυναικεία παντελόνια για άνεση και κομψότητα

Τα γυναικεία παντελόνια αποτελούν αγαπημένη επιλογή σε κάθε γκαρνταρόμπα. Είναι άνετα και βγάζουν από τη δύσκολη θέση στις περισσότερες περιστάσεις. Τα ΒaggyJeans της American Stars είναι ιδιαίτερα βολικά καθώς διαθέτουν λάστιχο στη μέση ενώ οι πιέτες βοηθούν στην άψογη εφαρμογή.

Μια ακόμη χαλαρή αλλά πολύ κομψή επιλογή που κολακεύει κάθε σιλουέτα αποτελούν τα MomFitJeans με φθορές. Με τον σωστό συνδυασμό ρούχων φοριούνται πολλές ώρες της ημέρας. Αν για παράδειγμα βάλετε ένα πουκάμισο μπορείτε να πάτε στο γραφείο σας ή ακόμη και να βγείτε για ένα ποτό. Επιλέγοντας ένα μακό μπλουζάκι μπορείτε να πάτε για ψώνια ή για έναν απογευματινό καφέ.

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και είναι σίγουρο πως οι συνδυασμοίσαςθα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Δείτε τα προϊόντα της American Stars:γυναικείο φούτερ σε μακρύ μήκος,ΒaggyJeans, MomFitJeans με φθορές

Σχετικά Άρθρα