Αθλητικά Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ του Λεύκιππου για την κατάκτηση της 5ης Θέσης (video+φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 στις 1 η ώρα το μεσημέρι  ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης  βράβευσε την εφηβική ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα  μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την πρωτιά στην Β φάση και εντέλει την 5η θέση σε όλη την Ελλάδα στην τελική κατάταξη!

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του δημαρχείου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Μαζί με τον Δήμαρχο στην αίθουσα παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Φανουράκης και κ. Σουά και γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά.

Το μήνυμα του δημάρχου Ξάνθης  για την μεγάλη αυτή επιτυχία:

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση χαιρετίζω την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τους Έφηβους του Λεύκιππου Ξάνθης!

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αυτοί οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, με πίστη, πείσμα και αποφασιστικότητα, πέτυχαν τον στόχο τους και άνοιξαν με την πρωτόγνωρη νίκη τους, μια νέα σελίδα για τους ίδιους, αλλά και τον Αθλητικό Σύλλογο, στον οποίο ανήκουν.

Έδωσαν όμως ώθηση και στην ίδια την πόλη που με ικανοποίηση και αισιοδοξία βλέπει τα παιδιά της να διακρίνονται και να προοδεύουν.

Συγχαίρω τους ανθρώπους του Λεύκιππου για την υψηλού επιπέδου προσπάθεια, που κάνει όλα αυτά τα χρόνια και η οποία φέρνει μεγάλες αθλητικές διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως για αυτήν, που δικαίως πρέπει να πανηγυρίζουμε όλοι, καθώς αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του όμορφου αυτού αγώνα!

Με δύναμη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με επιμονή και πίστη, εσείς, οι έφηβοι της Ξάνθης, οδηγείστε την ομάδα σας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Οδηγείστε τις ζωές σας εκεί που ονειρεύεστε.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

48ο Πανελλήνιο Εφήβων: 29/08, 16.00 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ:

loading...

Σχετικά Άρθρα