Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κέντρο πολιτισμού: Αύριο στο υπαίθριο αμφιθέατρο η συναυλία με τους ENORASIS (είσοδος 3 ευρώ)

Τετάρτη 1 η Σεπτέμβριου 2021 υπαίθριο δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης (είσοδος 3 ευρώ)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 για την διευκόλυνση της ροής.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο είναι υποχρεωτική.

Η τήρηση των αποστάσεων στον χώρο του θεάτρου είναι υποχρεωτική.

Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους καθ’ όλη την διάρκειά της.

Οι ENORASIS είναι ένα pop πενταμελές συγκρότημα, που ξεχωρίζει για την πολυφωνία, τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, την ενέργεια τους πάνω στη σκηνή, καθώς και για την διαδραστικότητα τους με το κοινό.

Το 2019 οι ENORASIS μας συστήθηκαν δισκογραφικά με το πρώτο τους single, που είναι μια διασκευή σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της δεκαετίας των 90’s, τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη! Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με Sold Out εμφανίσεις στο Madama, σε ένα από τα πιο γνωστά Bar – Club της Αθήνας, κυκλοφορούν το καλοκαίρι του 2020 το τραγούδι «Δεν Αντέχω», όπου την μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ίδιοι, κερδίζοντας θετικές κριτικές και airplay σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την χώρα!

Τον Μάρτιο του 2021 επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο τους Single που έχει τίτλο «Αδιόρθωτη Καρδιά» το οποίο κυκλοφορεί από την Plus Rec / Panik Records. Αυτή την περίοδο τους βρίσκουμε στο studio να προβάρουν για τις μελλοντικές τους εμφανίσεις και ετοιμάζουν ένα ανεβαστικό playlist, δομημένο και επιμελημένο από τον γνωστό μαέστρο Τόνυ Κονταξάκη, που έχει στόχο μόνο την διασκέδαση!

Σχετικά Άρθρα