Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πήρε και το “δαχτυλίδι” από τον Σύριζα Ξάνθης ο Σάββας Μελισσόπουλος… (Με τις ευχές της Ξανθιώτισσας βουλευτή Δώρας Αυγέρη κατεβαίνει απέναντι στον Τσέπελη)

Περιοδεία στον νομό Ξάνθης πραγματοποίησε αυτές τις μέρες η νέα αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ (Ξανθιώτισσα στην καταγωγή) κα. Δώρα Αυγέρη. Στην περιοδεία της αυτή, όπως μάθαμε συνάντησε και τον επικεφαλής του συνδυασμού των 4άρων παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης κ. Σάββα Μελισσόπουλο και μίλησαν για την προσπάθεια που θα καταβληθεί από τον Σύριζα Ξάνθης να κερδίσει τον Δήμο Ξάνθης απέναντι στον Τσέπελη.

Όπως μου είπαν ο Σάββας μετά την αποχώρηση του Χατζηθεοδώρου πήρε και το “δαχτυλίδι” από τον βουλευτή Ξάνθης κ. Στ. Γιαννακίδη αλλά και τις ευχές της κας Δώρας Αυγέρη. Στην συνάντηση ήταν και ο “παράταιρος” Γ. Παπαχρόνης που έμοιαζε να είναι εκτός των νερών του.

Μετά και από αυτές τις κινήσεις των 4άρων επικεφαλής, να επισημοποιήσουν την σχέση τους με τον Σύριζα Ξάνθης και να κάνουν και κοινές εμφανίσεις, βλέπω κι άλλες αποχωρίσεις και ανεξαρτητοποιήσεις από τους συνδυασμούς…

Σχετικά Άρθρα