Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

(Βίντεο) – Και η αντιπολίτευση στο κολυμβητήριο… την ξενάγηση την έκανε ο ίδιος ο Τσέπελης

«Αυτοψία» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο από την «τετράδα φωτιά»

Η έφοδος των τεσσάρων στο κολυμβητήριο  – Αφού «εμπεδώθηκε»  πλήρως ότι το κολυμβητήριο ανοίγει, τώρα ψάχνουν ψύλλους στ’ άχυρα…Γιατί το ενδιαφέρον και των “τεσσάρων”  για το καλό του τόπου είναι αυτονόητο και  πασιφανές.

Δεν ήταν μία τυπική και προγραμματισμένη επίσκεψη  των “τεσσάρων” στο κολυμβητήριο αλλά μία έφοδός τους, συνοδεία κάμερας,  για να καταγράψουν την υφισταμένη κατάσταση και την πρόοδο των εργασιών, ίσως και τυχόν παρατυπίες, κάτι που υποθέτουμε, ίσως και να τους βόλευε αφάνταστα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν επετεύχθη, προς απογοήτευση πολλών ή μάλλον των “τεσσάρων” Μελισσόπουλου, Λύρατζη, Χατζηθεοδώρου και Παπαχρόνη

Στο κολυμβητήριο όμως βρισκόταν  ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης,  που αν και δεν τους περίμενε,  τους καλωσόρισε και τους ενημέρωσε ότι είχε σκοπό να τους καλέσει επισήμως σε μεταγενέστερο χρόνο. Ο Δήμαρχος Ξάνθης , όπως δήλωσε άλλωστε, δεν είχε κανένα πρόβλημα, έστω και ανεπισήμως, να τους ξεναγήσει και να τους  ενημερώσει λεπτομερώς για  την πρόοδο των εργασιών.

Σχετικά Άρθρα