Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Κω διορίστηκε ο πρώην Βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη

Ο κ. Τσετίν Μάντατζη διετέλεσε βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007 – 2011, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε αρνούμενος να στηρίξει τη κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου λόγω συμμετοχής του ΛΑΟΣ.

Καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Κω, διορίστηκε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Τοπείρου και μετέπειτα βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος φαίνεται πως άφησε πίσω του την πολιτική μια και καλή.

Ο κ. Μάντατζη, διετέλεσε βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007 – 2011, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε αρνούμενος να στηρίξει τη κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου λόγω συμμετοχής του ΛΑΟΣ. Τότε είχε αρνηθεί να ψηφίσει το μνημόνιο για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Το 2015 ήταν υποψήφιος με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου, που όμως δεν κατάφερε να πετύχει την είσοδο του στη βουλή. Τα επόμενα χρόνια αποστασιοποιήθηκε από την πολιτική, αλλά και από την ενεργό δράση στο χώρο της μειονότητας στη Θράκη.

Τον περασμένο Μάϊο με την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας, ο κ.Μάντατζη διορίστηκε στη θέση ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας, με βαθμό Επιμελητή Α’, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κω. Το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού, παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό, με τον διορισμό του πρώην βουλευτή να καλύπτει ένα σημαντικό κενό. Πριν από πέντε χρόνια ο κ. Μάντατζη είχε και πάλι εργαστεί στην Κω ως Αγροτικός Ιατρός για σχεδόν χρόνο.

Ο κ.Μάντατζη σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Σχετικά Άρθρα