Κοινωνία Τελευταία Νέα

Υπόθεση διεθνούς βιβλιογραφίας ο μηχανισμός θανάτου του άνδρα στο βαρέλι

Ήδη, ορισμένοι μιλούν για το περιστατικό του αιώνα!

Ούτε ο σεναριογράφος του «Criminal Minds» θα μπορούσε να εμπνευστεί και να στήσει με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο τον ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου στην περίπτωση του πτώματος μέσα στο βαρέλι που βρέθηκε προ ημερών, εντελώς τυχαία στον Πλατανιανό ποταμό, στο Ρέθυμνο.


Με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κυρίως τα όσα δεν έχουν δει (τουλάχιστον ακόμα), ένα πράγμα είναι βέβαιο και σε αυτό εστίασε με έμφαση από την αρχή το Cretalive: όποιος και αν εμπνεύστηκε το όλο σκηνικό, όποιος και αν έστησε τον συγκεκριμένο μηχανισμό θανάτου, είναι ο ορισμός της νοσηρότητας και της διαστροφής.

Και σε αυτό φέρονται να συμφωνούν και οι ειδικοί που ακόμα κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους διότι η διερεύνηση των συνθηκών συνεχίζεται και μάλιστα με μεγάλη σπουδή. Είτε πρόκειται για ανθρωποκτονία (τα πρώτα 24ωρα ήταν το επικρατέστερο σενάριο), είτε τελικά αποδειχθεί αυτοχειρία (και ας είχε θεωρηθεί ακραίο σενάριο), ο ιθύνων νους σπατάλησε τόνους φαιάς ουσίας…


Είναι από τις πιο δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις και κάποιοι δεν αποκλείουν να αναδειχθεί ως υπόθεση που θα αφήσει εποχή και θα γραφτεί στη διεθνή βιβλιογραφία! Ήδη, ορισμένοι μιλούν για το περιστατικό του αιώνα!

Όταν πλέον θα έρθει η επίσημη απάντηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το DNA ως προς την ταυτοποίηση του πτώματος ( όλα δείχνουν μεσήλικα Ρεθυμνιώτη, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν από τρία και πλέον χρόνια), τότε οι ειδικοί θα είναι σε θέση να κατανοήσουν το γιατί και πώς και να πουν περισσότερα.

Εκτιμάται όμως ότι με την σωστή προανάκριση και τα «όπλα» των ιατροδικαστών, το μυστήριο θα λυθεί και τότε πολλοί θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.



Πηγή φωτογραφίας: rethemnosnews.gr

Σχετικά Άρθρα