Έβρος Τελευταία Νέα

Στις Καστανιές ο ΑΓΕΕΘΑ για τα εγκαίνια του νέου ΕΦ 1. (φωτό)

Του Ηλία Προύφα

Πλήρης ανακαίνιση για το Εθνικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Βόρειου Έβρου, το οποίο με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ανακαινίστηκε εκ βάθρων και είναι έτοιμο να δοθεί προς χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το οποίο εξασφάλισε και τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες, τα εγκαίνια του Εθνικού Φυλακίου 1, το οποίο ανήκει στην 3η Ταξιαρχία της Καβύλης ”ΡΙΝΙΝΙ”, θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, από τον ίδιο τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος θα περιοδεύσει σε μονάδες και σχηματισμούς της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στα εγκαίνια προγραμματίζει να παραστεί και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης καθώς και ο Διοικητής του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Να θυμίσουμε ότι το ΕΦ1, είχε πρωτοστατήσει στα περυσινά γεγονότα του Έβρου, με την απόπειρα λαθροεισβολής από την πλευρά της Τουρκίας, όπου ο Έβρος δεν έπεσε, αλλά συνεχίζει να στέκει όρθιος, πλήρως στρατιωτικά ενισχυμένος!

Σχετικά Άρθρα