Αθλητικά Τελευταία Νέα

ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΦΟΙ? Έστειλαν συνοδό μέλος ανεμβολίαστο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο!!! Βρέθηκε θετική και όλη η Ελληνική Ομάδα μπήκε σε περιπέτειες!!!

Η άλλη πήγε, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ, διακοπές στο Τόκιο και θα κολλήσει τις αθλήτριες που αγωνίζονται 5 χρόνια για τη συμμετοχή τους!! Τι να πεις;

Δεν θα καταλύσουν τελικά στο Ολυμπιακό Χωριό (τουλάχιστον για χθες) τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της καλλιτεχνικής κολύμβησης που βρέθηκαν αρνητικοί στα τεστ που έγιναν μετά την άφιξη της ομάδας στο Τόκιο.

Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές τους επικεφαλής της ελληνικής αποστολής και την ΕΟΕ, όλα τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που ταξίδεψαν από την Αθήνα στο Τόκιο συμπεριλαμβανομένης και της συνοδού που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, θα οδηγηθούν σε ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκονται υπό εντατική παρακολούθηση.

Το πρωί της Πέμπτης (29/07) θα υποβληθούν σε νέα τέστ για κορωνοϊό και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις. Η συνοδός της ομάδας που βρέθηκε θετική στον Covid-19 κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο, θα υποβληθεί σε νέο τεστ και θα τεθεί σε καραντίνα σε διαφορετικό ξενοδοχείο.

Σχετικά Άρθρα