Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Μουσική παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην πανελλήνια δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» και καλεί το κοινό να βρεθεί στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων την Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 21:00 και την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 21:00 για να παρακολουθήσει την παράσταση μουσικού θεάτρου «Το Μουσείο των Φανταστικών Μουσικών Όντων».

Το σύνολο σύγχρονης μουσικής ΤΕΤΤΤΙΞ (με τρία ταυ!) σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Φοίβο Συμεωνίδη παρουσιάζει το φανταστικό αυτό μουσείο όπου η κωμωδία, η σάτιρα και το τσίρκο συνδυάζονται με τραγικές ιστορίες, παράξενα πρόσωπα και εκστατικά φαινόμενα.Στην παράσταση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους θα παρελάσουν αλλόκοτα όντα, θα ενωθούν άνθρωποι με ζώα, ζώα με άλλα ζώα, γιγαντιαία τέρατα θα ερωτευτούν παράφορα πλανεύτρες θεότητες ενώ οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να βρουν διέξοδο από περιπέτειες στις οποίες τους βάζουν τα ίδια τα δημιουργήματά τους.

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού. Η προκράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική και για την εξασφάλισή τους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://digitalculture.gov.gr/…/to-mousio-ton…/Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

Θα τηρούνται οι οδηγίες και οι συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τις ισχύουσες Κ.Υ.Α. και τον κανόνα της απόστασης του 1,5 μέτρου για την ασφαλή προσέλευση και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης. Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση 1 – 1,5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Σας περιμένουμε!!

Σχετικά Άρθρα