Οικολογία Τελευταία Νέα

Τώρα… Όλες οι νέες συνδέσεις Φυσικού Αερίου στην Ξάνθη έχουν 100% έκπτωση!!!

Τώρα… Όλες οι νέες συνδέσεις Φυσικού Αερίου στην Ξάνθη έχουν 100% έκπτωση!!! Πληροφορίες 2541600699…
Επωφεληθείτε και κάντε τώρα την αίτησή σας, για να αποκτήσετε μετρητή και δεν θα πληρώσετε ούτε ένα ευρώ ως τέλη σύνδεσης στο δίκτυο Φυσικού Αερίου το οποίο θα υλοποιηθεί στην πόλη της Ξάνθης από την ΔΕΔΑ (δημόσια επιχείρηση δικτύων διανομής αερίου)!!!
(Η κανονική τιμή για ατομική θέρμανση είναι 814.88 € και η ΔΕΔΑ παρέχει τώρα στην αρχή του έργου και σε όλους όσους συνδεθούν έκπτωση 100%… δηλαδή τέλη σύνδεσης ΔΩΡΕΑΝ)!!!.

Καλέστε την εταιρία Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης ή στείλτε μας PM για να ελέγξουμε κατ αρχήν αν το ακίνητό σας στην Ξάνθη είναι μέσα στην νέα επέκταση και τον προγραμματισμό (για το επόμενο 4μηνο Ιούλιος – Νοέμβριος 2021) ώστε να παροχετευθεί με Φυσικό Αέριο.

Η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ξάνθης Σταύρος Καρυπίδης με ένα τηλέφωνο στο 2541600699 ή στο 6947267737 ή με PM εδώ αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ για εσάς την σύνταξη αίτησης σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου αλλά και στην συνέχεια την μελέτη, «αδειοδότηση» και υλοποίηση ολόκληρης την εγκατάσταση φυσικού αερίου για την θέρμανση του σπιτιού σας, το ζεστό νερό χρήσης, το μαγείρεμα, κλπ, με σκοπό την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη ασφάλεια και με εφαρμογή όλων των προδιαγραφών που ορίζει η νομοθεσία.

Ενημερωθείτε για το ακίνητό σας δωρεάν καλώντας μας στο 2541600699 ή στέλνοντας PM εδώ Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης επίσημος συνεργάτης της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα