Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ελένη Ζερενίδη – Η ήρεμη δύναμη που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να κάνει περήφανη την Ξάνθη

Η αθλήτρια του “ ΑΣ ΤAEKWONDO Ορέστης Βασίλης” προκρίθηκε  και θα αγωνιστεί στις 25 Αυγούστου, στο Ταλίν της Εσθονίας με την Εθνική Ομάδα Παίδων – Κορασίδων

Η 14χρονη αθλήτρια με πείσμα και σκληρή δουλειά κατάφερε , στο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στη Χαλκίδα, στις 10 Ιουλίου 2021, μετά από 4 αγώνες και 4 ισάριθμες νίκες, να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και να φέρει  το χρυσό μετάλλιο στην Ξάνθη και παράλληλα να λάβει  την πρόκριση για την Εθνική Ομάδα Παίδων.

Ελένη Ζερενίδη : Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να πάνε όλα καλά..»

Η Ελένη Ζερενίδη, ένα κορίτσι μόλις 14 χρόνων, κατάφερε να συνδυάσει τόσο τις μαθητικές τις υποχρεώσεις όσοι και τις προπονήσεις έχοντας δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους (την οικογένεια και τον προπονητή της)  που την στηρίζουν και της δίνουν τη δύναμη και τη θέληση να συνεχίσει να αγωνίζεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Και τα κατάφερε στο μέγιστο βαθμό.

Ιδιαιτέρα σεμνή και παράλληλα περήφανη,  η αθλήτρια του  “ ΑΣ ΤAEKWONDO Ορέστης Βασίλης” Ελένη  Ζερενίδη  ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ξάνθης  και τόνισε μεταξύ άλλων : «…  Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε με την βράβευσή μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να πάνε όλα καλά..».

Μανώλης Τσέπελης : Συγχαρητήρια στην Ελένη! Μας έκανες περήφανους και να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι και να προβάλεις την Ξάνθη μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη !

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης , κατά τη διάρκεια της βράβευσης,  συνεχάρη την αθλήτρια και εξήρε την προσπάθεια και τον αγώνα της!  Επίσης συνεχάρη την σχολή και τον προπονητή για την προσπάθειά τους  και την συμβολή τους  στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και τις κατευθύνσεις που δίνουν στους νέους  αθλητές  σε  όμορφες διαδρομές που προσφέρουν σωματική και πνευματική ανάταση.

Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης  ο Δήμαρχος Ξάνθης δήλωσε :  «…Αισθανόμαστε υπερήφανοι, διότι τα παιδιά μας διακρίθηκαν σε υψηλό επίπεδο θέσεων και σε επίπεδο ευρωπαϊκών αγώνων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και πραγματικά εύχομαι να έχουν καλή συνέχεια όλες οι σχολές της περιοχής μας, να τις έχουμε ως πρότυπο και πάντα να έχουμε διακρίσεις έτσι ώστε όλα τα παιδιά μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή  της βράβευσης  παρευρέθηκαν τα αγαπημένα πρόσωπα της Ελένης Ζερενίδη,   ο πατέρας της κ. Παναγιώτης Ζερενίδης , η θεία της και σύζυγος του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Μαργαρίτα Γκαλέτση,  καθώς και η συνονόματη υπερήφανη γιαγιά της Ελένης Ζερενίδη και μητέρα του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Ζερενίδη.

Με την θετική μας ενέργεια να την συνοδεύει σε όλους τους αγώνες που θα ακολουθήσουν στη  ζωή της, ευχόμαστε στην Ελένη Ζερενίδη να συνεχίσει, με τη σεμνότητα και  την ταπεινότητα που τη διακρίνει,   να πετυχαίνει πάντα όλους τους στόχους της. 

Σχετικά Άρθρα