Κύριο Θέμα Μειονότητα Τελευταία Νέα

Εργασίες συντήρησης αγροτικού οδικού δικτύου κάνει ο Δήμος Μύκης (Ευχαριστούν τον Σπύρο Τσιλιγγίρη)

Δια του παρόντος Δελτίου Τύπου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής και όλων των κατοίκων της ορεινής και ακριτικής περιοχής του Δήμου Μύκης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, στον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη και στον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο κ. Χουδελούδη Άγγελο, για την προώθηση, αποδοχή και εκτέλεση του αιτήματος του Δήμου Μύκης για την συντήρηση και αποκατάσταση οδοστρώματος του αγροτικού και κτηνοτροφικού οδικού δικτυού, συνολικού μήκους 42 χλμ.

Το έργο αυτό είναι πρωτοφανές σε έκταση για την περιοχή μας και συμβάλλει τα μέγιστα στην καθημερινή εξυπηρέτηση των κατοίκων ( αγροτών και κτηνοτρόφων ) για την ομαλή πρόσβαση στις αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.  

Με το παρόν έργο – το όποιο είναι σε πλήρη εξέλιξη και η ποιότητα  των εργασιών είναι άριστη – αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι, τόσο  η πολιτική όσο και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στέκονται δίπλα στο Δήμο Μύκης και τους κατοίκους, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και  συνδράμοντας αποφασιστικά στην επίλυση πάσης φύσεως προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ορεινή περιοχή του Δήμου Μύκης.

Με βαθειά εκτίμηση

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μύκης

            Καλεντζή Χικμέτ

Σχετικά Άρθρα