Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η αθλήτρια Έλενα Ζερενίδη του “Ορέστη Βασίλη” προκρίθηκε και θα συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα taekwondo

Με έναν αθλητή και μια αθλήτρια, συμμετείχε ο ΑΣ ΤAEKWONDO ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, στο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στη Χαλκίδα, στις 10 Ιουλίου 2021.

Με την ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΕΛΕΝΑ στα +59 / 2007 και τον ΚΑΤΣΑΡΕΛΗ ΑΠΟΣΤΌΛΗ – -53 / 2007.

Οι αγώνες ήταν και η πρόκριση, για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδος taekwondo, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα γίνει στο TALIN – ESTHONIA στις 25 Αυγούστου 2021.

Με την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου, η ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΕΛΕΝΑ, είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας και θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο μας, την Ξάνθη και την Ελλάδα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι η 5η φορά που ο Συλλογος μας επανδρώνει με αθλητές την Εθνική Ομάδα.

Επίσης, η εξαιρετική εμφάνιση του Αποστόλου Κατσαρέλη, δεν συνοδεύτηκε και από πρόκριση. Τον Σύλλογο μας συνόδευσαν ο Προπονητής Κος. Χρηστίδης Ανδρέας και από το Δ. Σ. ο Κος. Ζερενίδης Παναγιώτης.

Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας, στον Προπονητή και φυσικά σε όλους τους συντελεστές των επιτυχιών μας συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια και Καλή Επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό σε Όλη την Εθνική μας Ομάδα. Για πολλοστή φορά η Ξάνθη μας, μέσω του Συλλόγου μας, στέκεται Περήφανη, στα πέρατα του Κόσμου.

Σχετικά Άρθρα