Face to Face Τελευταία Νέα

Δυο χρόνια με τον Κυριάκο… άγιο είχαμε

Σήμερα 7 Ιουλίου 2021 είμαστε ακριβώς δύο χρόνια μετά τις εθνικές εκλογές. Χθες βράδυ κάνοντας μια αποτίμηση του κυβερνητικού έργου συνεκτιμημένων των ιδιαίτερων και απρόβλεπτων καταστάσεων που κλήθηκε να διαχειριστεί η κυβέρνηση του Κυριάκου, τόσο στα εθνικά όσο και στην πανδημία μπορώ να πω «άγιο είχαμε».

Είναι αλήθεια ότι σήμερα υπάρχουν και μέσα στην ΝΔ διάφοροι που μουρμουράνε αλλά είναι από αυτούς που όλο και «κάτι» περίμεναν και δεν το έλαβαν τελικά, άρα δεν μπορεί κανείς να τους λάβει υπόψη του. Η μεγάλη εικόνα, τα χοντρά γράμματα, οι τίτλοι λένε ότι δεν μπορεί παρά να είμαστε ικανοποιημένοι από το μέχρι σήμερα κυβερνητικό έργο. Πάντα υπάρχει το καλύτερο αλλά μια χαρά τα πήγε ο Κυριάκος και το σχήμα που επέλεξε για να κυβερνήσει. Αυτό άλλωστε πιστοποιούν και όλες οι δημοσκοπήσεις.

Από σήμερα ξεκινά μια ακόμη δυσκολότερη περίοδος μια ς και η κυβέρνηση εισέρχεται στο δεύτερο μισό της θητείας της. Ελπίζω να προχωρήσει ταχύτερα το κυβερνητικό έργο και να δούμε περισσότερες και μεγαλύτερες αλλαγές για την χώρα μας…

Σχετικά Άρθρα