Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δήλωση Βασίλη Παπαδόπουλου για τη συνεργασία των τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων

Κι εκεί που τα είχε παρατήσει ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος (πρώην δημοτικός σύμβουλος του Παπαχρόνη) και είχε αφοσιωθεί στην νέα του θέση στο νοσοκομείο Ξάνθης, επανήλθε με την παρακάτω επιστολή προσχώρησης.

Επιτρέψτε μου να συγχαρώ τους αρχηγούς των τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”, “Αγάπη για την Ξάνθη μας”, “Πολίτες για την Ξάνθη” και “Νέα Ξάνθη” για την ενωτική τους πρωτοβουλία και θα είμαι, πρώτα ο Θεός, μαζί τους σε κάθε προσπάθεια για το καλό του Δήμου μας. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τούτη την ευκαιρία να πάμε από το “εγώ” στο “εμείς” και να εργαστούμε για το ένα, μεγάλο, κοινό καλό, που θα εξασφαλίσει προοπτική στα παιδιά μας και όχι να αναλωνόμαστε να εξυπηρετήσουμε τα πολλά, μικρά, ατομικά καλά που φέρνουν διχόνοια και μιζέρια.

Εύχομαι η προσπάθεια αυτή να τύχει της ελάχιστης δυνατής επίδρασης κάθε ατομικού, συντεχνιακού ή κομματικού συμφέροντος και παράλληλα της μέγιστης δυνατής συμμετοχής των συμπολιτών μας, τόσο ως προς το εκλέγειν, όσο και προς το εκλέγεσθαι.

Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βασίλης παραιτήθηκε από τη παράταξη Παπαχρόνη… και επανέρχεται στην ενεργό πολιτική δράση με την παράταξη του Ντ΄ Αρντανιάν Σάββα και τω τριών σωματοφυλάκων…

Σχετικά Άρθρα