fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο υπαστυνόμος Β ε.α. Γιώργος Ανδρέου

Ένας πολύ αγαπητός συμπολίτης μας ο Γιώργος Ανδρέου, έφυγε χθες για το τελευταίο του ταξίδι. Οι ένωση αποστράτων αστυνομικών Ξάνθης αναφέρει.

ΑΠΩΛΕΙΑ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι μας. Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον θάνατο του Α΄ αντιπροέδρου μας, Υπαστυνόμου Β΄ ε.α. ΑΝΔΡΕΟΥ Γεώργιο του Παναγιώτη. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι. Ν. Κηρύκου & Ιουλίττης Νεκροταφείων Ξάνθης, στις 25-6-2021 και ώρα 12:00΄. Λόγω COVID – 19 η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΔΥ.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ένωσης Αποστράτων, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην Οικογένεια, στους συγγενείς και Φίλους, για την απώλεια της εκλεκτού μας συναδέλφου, Ανδρέου Γεώργιο. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.«Ψήφισμα» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης, λόγω του ξαφνικού θανάτου του Α΄ αντιπροέδρου συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει ψήφισμα και να προβεί στα παρακάτω:1) Να παραβρεθεί το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία.2) Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, το ποσό των 100 Ευρώ στο Γηροκομείο Ξάνθης.

σ.ε. Στην σύζυγό του Τάνια και στα παιδιά του ευχόμαστε να είναι γεροί να τον θυμούνται…

Σχετικά Άρθρα