Οικολογία Τελευταία Νέα

Ξεκινάει το Σάββατο 26 Ιουνίου για 5η συνεχόμενη χρονιά η Διάσχιση Ν. Ξάνθης και Θρακικών Μετεώρων

       Για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιούμε την πεζοπορική ορεινή διάσχιση  όλου του Νομού Ξάνθης και των Θρακικών Μετεώρων. Σε 8 ημέρες θα περπατήσουμε 175 χιλιόμετρα με 9136 μέτρα ανάβασης και 8122 μέτρα κατάβασης. Θα διασχίσουμε 15 κορυφές, 15 χωριά, 2 ποτάμια, 4 πέτρινα γεφύρια και 1 καταρράκτη.       Σας περιμένουμε να έρθετε στην παρέα μας για να περάσουμε ένα όμορφο πεζοπορικό ταξίδι στη Φύση της οροσειράς της Ροδόπης. Οι δεσμοί φιλίας που θα αναπτυχθούν ανάμεσά μας θα είναι αιώνιοι γιατί καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού θα βρούμε τον εαυτό μας και τον πραγματικό  λόγο ύπαρξης μας. Είμαστε παιδιά της Φύσης και όχι εχθροί της, ας μην το ξεχνάμε αυτό.
       Από τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου σας περιμένουμε να έρθετε μαζί μας. Δύο ακόμη θέσεις έμειναν κενές. Εδώ  μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καθημερινές μας δραστηριότητες από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο. Μην το σκέφτεστε πια, εγγραφείτε τώρα!!!

– Πάρτε μία γεύση για το πως ήταν η 1η διάσχιση που πραγματοποιήθηκε το 2017.

– Δείτε εδώ την εκπομπή που είναι αφιερωμένη στις 4 πρώτες διασχίσεις και τι λένε οι καλεσμένοι μας Αρχοντίδου Βανέσσα και Τσιαντός Παύλος για αυτά που έζησαν το 2020 κατά τη διάρκεια της 4ης Διάσχισης.



Σχετικά Άρθρα