Αθλητικά Ατζέντα Τελευταία Νέα

Αρχίζουν και πάλι οι πεζοπορίες από τον ΕΟΣ Ξάνθης (Επανεκκίνηση δραστηριοτήτων)

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Αγαπητοί μας φίλοι

εφόσον πια τα υγειονομικά πρωτόκολλα το επιτρέπουν, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης ξαναρχίζει τις δράσεις του που αφορούν τις πεζοπορίες λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα όπου χρειάζονται.

Έτσι θα ανακοινωθεί προσωρινό πρόγραμμα για το αμέσως επόμενο διάστημα και θα ακολουθήσει το οριστικό, που θα αφορά τους επόμενους μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου. Υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή στις Κυριακάτικες πεζοπορίες πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το υπεύθυνο κάθε διαδρομής

Επίσης θα επιχειρήσουμε και το ξεκίνημα για τις Τετάρτες (για όσο διάστημα το επιτρέψει η μεσημεριανή ζέστη- ή βροχή). Έτσι αυτή την Τετάρτη θα περπατήσουμε στην περιοχή της Ισαίας, σε ένα δροσερό μονοπάτι. Το ραντεβού στο γνωστό σημείο, μπροστά στο δημοτικό αμφιθέατρο, στις 16.00΄ απ’ όπου θα αναχωρήσουμε με τα αυτοκίνητα. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία δε θα πραγματοποιηθεί.

Για τις μετακινήσεις στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας θα πρέπει οι συμμετέχοντες να εξασφαλίσουν μόνοι τους το μέσο μετακίνησης , παίρνοντας το δικό τους αυτοκίνητο ή συνεννοούμενοι με φίλους που δέχονται να συνταξιδέψουν. Ο Σύλλογος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, δεν μπορεί να πιέσει κανέναν να μεταφέρει κι άλλα άτομα.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «Κήπος» η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΟΣ Ξάνθης, και θα είναι μια καλή ευκαιρία να τα ξαναπούμε από κοντά.

Σχετικά Άρθρα