fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Έκκληση συλλογής χρημάτων για να πληρωθούν τα στασίδια στην εκκλησία των Θερμών

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στις 6 Ιουνίου 2021 τελέσαμε τον πρώτο μετά από ένα και πλέον χρόνο εκκλησιασμό στον Ι Ν. των Αγίων Θεοπατέρων Ιωακείμ και Άννης στις Θέρμες τον οποίο έχουμε αναλάβει ως «Ανάδοχοι» να λειτουργούμε και να συντηρούμε.

Από το 2014 που άρχισε το Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης» και το Παράρτημα ανέλαβε τον Ιερό Ναό, έχουν γίνει πάρα πολλές εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του χώρου, όπως ανακεράμωση του Ναού, ολικό βάψιμο, αντικατάσταση της περίφραξης, αυτόματο πότισμα, καλωπισμός εξωτερικού χώρου.

Όλες οι παραπάνω εργασίες έγιναν με τη συνδρομή κυρίως τη δική σας καθώς ο Ναός δεν έχει άλλους πόρους, ούτε το Παράρτημα άλλη οικονομική δυνατότητα και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Η πάροδος του χρόνου και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή ιδίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα απαιτούν συνεχή συντήρηση, ιδίως του εξωτερικού χώρου τις οποίες αντιμετωπίζει το Παράρτημα από τα έσοδα που συγκεντρώνονται από αυτούς που εκκλησιάζονται.

Πρόσφατα τοποθετήθηκαν κατόπιν παραγγελίας μας (ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ) 15 ξύλινα στασίδια και δεσποτικός θρόνος, κόστους 1200 € ,  που ήταν αναγκαία για τον Ναό.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να συνεισφέρετε, καταθέτοντας  τον οβολό σας, στο Παράρτημαοπού υπάρχει σχετική Κατάσταση Εισφορών, προκειμένου να εξοφληθεί ο προμηθευτής.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και υπενθυμίζουμε το σύνθημα της ΕΑΑΣ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Το ΤΣ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα