Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

ΟΝΝΕΔ Ξάνθης : Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και μοίρασαν φυτά στους πολίτες (βίντεο)

Τα μέλη της  ΟΝΝΕΔ Ξάνθης βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και  μοίρασαν δωρεάν  όμορφα φυτά στους περαστικούς δίνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος «Η γη μας  – το σπίτι μας»!

Η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης μοίρασε φυτά και χαμόγελα !

Σταυρούλα Μούρκα – Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ξάνθης :  Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η αναζωπύρωση  θετικών συναισθημάτων που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης κ. Σταυρούλα Μούρκα, η δράση  δεν υλοποιείται μόνο για την προώθηση του κοινωνικού μηνύματος για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά στόχος είναι  η αναζωπύρωση όλων των θετικών συναισθημάτων που λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε δυστυχώς εκλείπουν.

Και πρόσθεσε πως .. «το περιβάλλον είμαστε εμείς οι ίδιοι και οφείλουμε να το  σεβόμαστε και να το προστατεύουμε και να κάνουμε ενέργειες που ενδυναμώνουν την σχέση και την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το περιβάλλον. ..»

Ιωάννης Καλτσάς, Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ξάνθης: Μοιράζουμε συμβολικά κάποια φυτά για να ομορφύνουν τον κήπο ή το μπαλκόνι τους οι συμπολίτες μας  και να ευαισθητοποιηθούν με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης κ. Ιωάννης Καλτσάς  δήλωσε πως είναι σημαντικό να προσέχουμε το περιβάλλον όχι μόνο σήμερα αλλά καθημερινά και κάνοντας  μικρές πράξεις, ο καθένας στο μερίδιο που του αναλογεί, θα κάνουμε τη διαφορά και θα συμβάλλουμε κι εμείς στην προστασία του.

Σχετικά Άρθρα