Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συνάντηση Σχοινά – Μέτιου στην Κομοτηνή (17 φωτογραφίες)

Κεντρικός ομιλητής με θέμα τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάπτυξη της Ελλάδας, και ειδικότερα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και τις προτεραιότητες που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η οικονομία, η μετανάστευση, η ψηφιακή μετάβαση, το περιβάλλον κ.ά., ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής, με τη συμμετοχή πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων της Περιφέρειάς μας.

Στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα σημαντικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ, του οποίου τα έργα και τις δράσεις χρηματοδοτούνται, στο μεγαλύτερο μέρος τους, από πόρους των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών ταμείων.

Η εκδήλωση, την οποία χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Σχοινά για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης είχε τη χαρά να υποδεχθεί τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου είχαν μια ουσιαστική συζήτηση και συμφώνησαν να τον υποδεχθούμε πολύ σύντομα ξανά στην περιοχή μας για ένα μεγάλο συνέδριο με θέμα την ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σχετικά Άρθρα