Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος επικήρυξε με 300.000 ευρώ τους φονιάδες της 20χρονης Καρολάιν

Το ΟΡΕΝ αποκαλύπτει: Η συγκλονιστική περιγραφή του 32χρονου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 32χρονος, που είδε τα ξημερώματα να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 20χρονη σύζυγό του, δίπλα στο 11μηνο μωρό τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ αποκάλυψε την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος, αλλά και τις φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που του έδειξαν οι αστυνομικοί, προκειμένου να αναγνωρίσει ανάμεσά τους τον σωματότυπο κάποιων εκ των δραστών.

Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

Την ίδια ώρα σε επικήρυξη ύψους 300.000 ευρώ για τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά προχώρησαν οι αρχές.

Η πρωτοφανούς σκαιότητας για τα δεδομένα της χώρας δολοφονία έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων που έδεσαν χειροπόδαρα τον σύζυγό της νεαρής μητέρας πριν της κλείσουν το στόμα και τη μύτη με ένα μαξιλάρι, αφαιρώντας της τόσο βάναυσα τη ζωή δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, για να φτάσει στα ίχνη των δραστών «προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής»

Σχετικά Άρθρα