Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Προσπαθούν να μπλοκάρουν τα έργα του Τσέπελη… Απαράδεκτη πρακτική από την αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης

Αφού είδαν και απόειδαν, παρατάξεις του Δήμου Ξάνθης της αντιπολίτευσης, ανά δύο, ανά τρεις και σε συνεννόηση πάντα μεταξύ τους και οργανωμένα, δεν συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης (βρίσκοντας διάφορες προφάσεις) ώστε τελικά να μην υπάρχει απαρτία και να μην μπορεί να συνεδριάσει το όργανο.

Η ίδια πρακτική και χθες Πέμπτη 22 Απριλίου που αναβλήθηκε η συνεδρίαση λόγω μη συμμετοχής παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Αποτέλεσμα με ευθύνη της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης να μην μπορούν να παρθούν αποφάσεις που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του Δήμου μας αλλά και για την προώθηση των έργων που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας.

Τόσο ΚΑΚΗ αντιπολίτευση για τον τόπο μας ποτέ δεν είχαμε. Όλα τα παλιότερα χρόνια οι αντιπαραθέσεις ήταν κόσμιες και σε πολιτικό επίπεδο, τώρα με αυτήν την σύνθεση οι αντιπαραθέσεις είναι σε προσωπικό επίπεδο και η λογική είναι να γίνει ΟΣΟ περισσότερη ζημιά μπορεί στον ΤΣΕΠΕΛΗ και να μην γίνει κανένα έργο!!!! Την πόλη βρε άνθρωποι δεν την σκέπτεστε; Κρίμα…

Σχετικά Άρθρα