Κοινωνία Τελευταία Νέα

Καθαρισμός παλιάς Εθνικής Οδού Ξάνθης Δράμας (από Ξανθίππη μέχρι τη διασταύρωση του 8ου χιλιομέτρου)

Γίνε ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ το παράδειγμα που θες να δώσεις.

Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης θα προχωρήσει τη Κυριακή 18 Απριλίου και ώρες 10.00 – 13.00 στον καθαρισμό των 6 πρώτων χιλιομέτρων της παλιάς Εθνικής οδού Ξάνθης Δράμας και πιο συγκεκριμένα από το ύψος της καφετέριας Ξανθίππη μέχρι και τη διασταύρωση των πομακοχωρίων που εντοπίζεται στο 8ο χιλιόμετρο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από πιο νωρίς στο 6948363078 (Γεωργιάδης Βασίλειος) ή κατευθείαν την Κυριακή στο πάρκινγκ της Ξανθίππης όπου θα υπάρχει και γραμματεία.

Πιο συγκεκριμένα η διαδικασία που θα ακολουθηθεί εκείνη την ημέρα θα είναι η εξής:
Προσέρχεστε στο πάρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη από τις 10 και μετά. Δηλώνετε σε κατάσταση το ονοματεπώνυμό σας καθώς και πιο τμήμα ακριβώς θέλετε να πάτε να καθαρίσετε. Ως διοργανωτές από πιο μπροστά θα έχουμε αριθμήσει τη διαδρομή σε 6 τμήματα από τη αριστερή πλευρά και σε άλλα 6 από την δεξιά. Οπότε στην κατάσταση θα φαίνεται και σε πιο σημείο θα μπορούμε να σας βρούμε αν χρειαστείτε κάτι. Παίρνετε γάντια και σακούλα από υπάλληλο του Δήμου που θα είναι μαζί μας εκείνες τις ώρες και προχωράτε στο τμήμα της αρεσκείας σας που θέλετε να καθαρίσετε. Μόλις τελειώσετε αφήνετε τη σακούλα στο σημείο που καθαρίζατε και μας ειδοποιείτε έτσι ώστε ο υπάλληλος του Δήμου να έρθει να την παραλάβει εκείνη την ώρα (μετά το πέρας της εκδήλωσης δε θα αφήσουμε πουθενά σκουπίδια). Σε περίπτωση που σας τελειώσουν οι σακούλες θα μας ειδοποιήσετε να σας φέρουμε καινούρια. Θα είμαστε με ποδήλατα και μηχανές σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και τις 3 ώρες έτσι ώστε να σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειαστείτε άμεσα.

Γίνεται το παράδειγμα που πρέπει να είμαστε όλοι μας. Ας κάνουμε την αρχή έτσι ώστε και οι συμπολίτες μας που δεν τους ενδιαφέρει που πετάνε τα σκουπίδια τους να έχουν ένα δείγμα του τι και πως πρέπει κάτι να γίνεται σωστά.

Δώστε το παράδειγμα στα ίδια σας τα παιδιά έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε να κρατήσουμε το περιβάλλον μας καθαρό δίνοντας και το σωστό παράδειγμα στις επόμενες γενεές.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 18 Απριλίου από τις 10.00 και μετά στο πάρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη.

Σχετικά Άρθρα