Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κρύο και βροχές για σήμερα Τετάρτη στην Ξάνθη…

Τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα δυτικά και βόρεια της Ελλάδος και πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo.gr, νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο που από το απόγευμα θα επεκταθούν και στο Αιγαίο. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων υπάρχει κυρίως για την Ήπειρο έως το πρωί και για τη Θράκη από το μεσημέρι. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου στην Μακεδονία και στη Θράκη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως από το απόγευμα και από Βορρά προς Νότο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Αναλυτικά για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ τη νύχτα στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα δυτικά σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα