Κόμματα Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το τρίτο κύμα είναι “κύμα Τσίπρα”»

«Η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι μεγάλη και, όπως λένε οι επιστήμονες, τώρα αποτυπώνεται στην πράξη ο αντίκτυπος της δραστηριότητας των προηγούμενων εβδομάδων». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» και τους δημοσιογράφους κ. Α. Παυλόπουλο και κυρία Ντ. Κουτροκόη.

Βρισκόμαστε, σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, «στην κορύφωση του τρίτου κύματος, του “κύματοςΤσίπρα” ή του “κύματοςΚουφοντίνα”, καθώς προέκυψε μετά την ανάληψη της ευθύνης από τον τέως πρωθυπουργό για τις συγκεντρώσεις στήριξης του αρχιτρομοκράτη δολοφόνου Κουφοντίνα που τότε έκανε απεργία πείνας».

Χαρακτήρισε δε «ενθαρρυντικό» το στοιχείο ότι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία είναι πλέον περίπου όσα και τα εξιτήρια, απόδειξη, όπως είπε, «ότι το Σύστημα Υγείας της χώρας έχει αντέξει και σε αυτή την “επίθεση”. Κάποιοι επιμένουν να κατηγορούν την Κυβέρνηση για την πολιτική που έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα. Όμως, βλέποντας και την πολύ πιο τραγική εικόνα στις υπόλοιπες χώρες, είναι σαφές ότι με τα μέτρα που ελήφθησαν και συνεχίζουν να λαμβάνονται, έχουμε αποφύγει πολύ χειρότερες καταστάσεις».

Ο κ. Λαζαρίδης, με αφορμή την ημέρα της Πρωταπριλιάς, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι το κόμμα του ψεύδους και των fakenews, με κορυφαία την ιστορία με τη Siemens και τα selftest. Είναι τόση πλέον η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει παντού φαντάσματα».

Σχετικά Άρθρα