Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Απαλλαγή για τον Άγγελο Κηλικιώτη στην αντιπαράθεση με τον Μίχογλου… Με επιστολή του διαψεύδει «συνταξιούχο» που τον σχολιάζει από τοπικό ΜΜΕ

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Τοπείρου κ. Άγγελος Κηλικιώτης μου έστειλε το παρακάτω επιστολή…

Σας κοινοποιώ την επιστολή μου προς τον κύριο Παπαδόπουλο Παναγιώτη (*) , για την αποκατάσταση της αλήθειας, όσον αφορά στο πρόσωπό μου και ενημέρωση των πολιτών της περιοχής μας.

Κύριε Παπαδόπουλε,

Στο σημερινό σας δημοσίευμα στη παραπολιτική σας στήλη, φωτογραφίζετε εμένα με την ιδιότητά μου του υποψηφίου Δημάρχου Τοπείρου. Αναφέρετε μάλιστα αναληθώς, ότι δήθεν δικαιωθήκατε και ότι πάω για κακούργημα, που τέλεσα δήθεν επί εποχής Χατζηευαγγέλου.

Λυπάμαι πολύ, που θέλετε να δικαιώνεστε με την άδικη δίωξη αθώων ανθρώπων. Σας ζητώ να ανασκευάσετε άμεσα το συκοφαντικό αυτό δημοσίευμα σας, γιατί πολύ απλά η μήνυση του κου Μίχογλου, αρχειοθετήθηκε με διάταξη της Εισαγγελέως Ξάνθης με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης και απαλλάχθηκα πανηγυρικά, χωρίς καν να πάω στο ακροατήριο.

Παρόλο, που δεν θα σας αρέσει να γράψετε, για το γεγονός αυτό, πρέπει να το δημοσιεύσετε, αφού πλέον κατέρρευσε το αφήγημα του Μίχογλου και η οποιαδήποτε ελπίδα του να λύσει τις πολιτικές διαφορές του με μία αβάσιμη μήνυση, την οποία μάλιστα χρησιμοποίησε κατά κόρον και στην προεκλογική του εκστρατεία, για να επανεκλεγεί.   

Αυτό γίνεται τόσο καιρό, επειδή υπάρχει απουσία σχεδιασμού, για το Δήμο Τοπείρου, ο Δήμαρχος  προσπαθεί εναγωνίως να αποφύγει με κάθε τρόπο την ουσιαστική συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε σημαντικά θέματα. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος χωρίς σχεδιασμό, όραμα και πρόγραμμα. Καλούμε τον κο Μίχογλου έστω και την ύστατη στιγμή να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να ξεκινήσει τη δουλειά του Δημάρχου. Η ζημιά που έχει γίνει στο Δήμο από την απραξία είναι ήδη μεγάλη και απαιτούνται ενέργειες.

Άγγελος Κηλικιώτης

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

 Δήμου Τοπείρου

Eύλαλο 2-4-2021

σ.ε. (*) είναι ηλικιωμένος κύριος, συνταξιούχος του ΟΤΕ που εμφανίζεται σαν δημοσιογράφος επί πολλά χρόνιας σε τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα