Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Μεγάλες αλλαγές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Αναζητείται ισχυρός μειονοτικός για την Ξάνθη

Μεγάλες αλλαγές και εκπλήξεις αναμένεται να περιλαμβάνουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές πανελλαδικά, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να έχει μια Κοινοβουλευτική Ομάδα περισσότερο κοντά στη δική του πολιτική ψυχολογία και νοοτροπία.

Ο Πρωθυπουργός έχει πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει σε κάθε εκλογική περιφέρεια, την αποτίμηση του έργου και της παρεμβατικότητας των «γαλάζιων» σημερινών βουλευτών, αλλά και προσωπικοτήτων των τοπικών κοινωνιών, που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν κεντρικού ρόλους σε μια αυριανή Βουλή.

Σύμφωνα με τα σχετικά… τολμηρά σενάρια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε απρόσμενες τομές στη σύνθεση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που ποντάρουν στην απόλυτη έκπληξη, δηλαδή στο να «κοπούν» ακόμη και εν ενεργεία βουλευτές, για τους οποίους κρίνεται ότι, με τη δημόσια παρουσία τους, ή ακόμη και την ανυπαρξία τους, αμαυρώνουν την εικόνα του Πρωθυπουργού.

Στην Ξάνθη το κόμμα είναι σε αναζήτηση ισχυρού άνδρα από την μειονότητα και θέληση να προσφέρει στα κοινά ώστε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο και η ΝΔ να διεκδικήσει 2 έδρες στις επόμενες εκλογές.

Σχετικά Άρθρα